Suunnistuspäivät

Tänä keväänä olen jälleen järjestämässä monenlaisia suunnistuskouluja ja -kursseja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Jos yrityksessäsi on tulossa tyhy- tai tykypäivä, niin kysy ihmeessä lisätietoa ja mahdollisuuksia omalle suunnistusrastille lomakkeen kautta. Olen pitänyt jo vuosia erilaisia suunnistuskouluja metsässä, mutta välillä olemme kirmailleet sprinttikartoilla aivan pääkaupunkimme sydämessäkin.

Suunnistuskouluun kuuluu yleensä seuraavanlaiset asiat:

  • teoriaosio joko luentona/paikan päällä ennen metsään menoa tai teamsillä etukäteen 30-90min
  • suunnistuskartat seuroilta ostettuna
  • Rastien vienti
  • Suunnistusopetus n. 1,5h-2h (metsässä aika aina liitää, joten 1h on hiukan kepoinen aika)
  • Rastien haku pois

Suunnistus on aidosti laji, joka sopii monenlaiselle liikkujalle. Luonnossa kuntoillessa ja rasteja etsiessä kehittyy niin peruskunto, tasapaino kuin voimakin. Lisäksi metsässä unohtuu arjen murheet ja stressi, koska on pakko keskittyä kartan lukemiseen.

Scroll to Top