SUUNNISTA KANSSANI SEIKKAILUUN!

Suunnistus on laji, joka sopii niin huipuille kuin kuntoilijoillekin. Järjestän suunnistuspäiviä ja pidempiä koulutuksia yrityksille ja muille ryhmille. Suunnistus onnistuu niin metsässä, kaupungissa, päivällä ja jopa illan hämärässä. Tarjoan myös Teamsin välityksellä etäsuunnistuskouluja, jotka voi helposti yhdistää paketiksi suunnistusharjoituksen kanssa . Voit ostaa myös yksityishenkilöille tai esimerkiksi perheille suunnistusopetuspäiviä. Yksilöllinen suunnistusopetus käy hyvin myös lahjaksi

Suunnistuksen lisäksi voin vetää ryhmille myös muita oheisharjoituksia, kuten juoksijan tekniikkatreenejä, voimaharjoituksia tai vaikkapa polkujuoksuja.

Blogin puolelle ja instagram-tililleni tulee päivitettyjä tapahtumia vuoden mittaan, joten laita sivu seurantaan. Pyydä tarjous lomakkeen kautta, niin sovitaan sopiva opetusmuoto juuri teille tai sinulle!

AJATUKSIA, TARINOITA JA ESIINTYMISTAITOA!

Huippu-urheilijan uralla oppii selviytymään suurista haasteista ja motivoimaan itseään. Huippu-urheilijana täytyy osata voittaa, mutta pitää oppia myös häviämään ja palaamaan uudestaan lähtökuoppaan. Kerron mieluusti ajatuksia ja oppeja itsetuntemuksesta, motivaatiosta, voittamisesta ja harjoittelusta.

Olen myös kova heittäytymään ja pystyn esiintymään sujuvasti niin televisiossa kuin juontajanakin. Olethan yhteydessä lomakkeen kautta!

Scroll to Top