Kevään suunnistuskoulut ovat täällä!

Tänä keväänä olen jälleen järjestämässä monenlaisia suunnistuskouluja ja -kursseja niin yrityksille, yhteisöille kuin kaveriporukoillekin. Suunnistus on aidosti laji, joka sopii monenlaiselle liikkujalle. Luonnossa kuntoillessa ja rasteja etsiessä kehittyy niin peruskunto, tasapaino kuin voimakin. Lisäksi metsässä unohtuu arjen murheet ja stressi, koska on pakko keskittyä kartan lukemiseen.

Jos laji kiinnostaa, mutta et uskalla lähteä iltarasteille ilman opastusta, niin ole rohkeasti yhteydessä ryhmä- ja yksilöopetusten suhteen lomakkeen kautta. Järjestän myös mielelläni yrityksille erilaisia aktiviteetteja työhyvinvointipäiviin. Suunnistaahan voi vaikka keskellä kaupunkia tai sitten ihan metsän siimeksessä. Järjestän liveopetukset yleisillä kursseilla tällä kertaa pääkaupunkiseudulla, mutta voit aina osallistua pelkkään etäopetukseen Teamsin välityksellä edullisemmalla hinnalla. Olen ottanut tänä keväänä käyttöön Smartumin ja Epassin, joten niilläkin maksaminen onnistuu. Innokkaalle läheisellesi voit tilata vaikka lahjakortin.

AVOIMET SUUNNISTUSKOULUT KEVÄT 2023:

Suunnistuskoulu minna kauppi C:Kimmo Hirvonen

ALKEISKURSSI

Tämä kurssi sopii niille, jotka haluavat oppia suunnistuksen aakkoset aivan alusta. Karttamerkit, kartan lukeminen ja muut perustaidot tulevat tällä kurssilla tutuiksi ja voit hyvin kurssin jälkeen lähteä kokeilemaan helppoja ratoja iltarasteille! Etäsuunnistuskouluun mahtuu kaikki halukkaat, mutta liveopetukseen mahtuu mukaan vain 30 nopeinta.

SUUNNISTUKSEN ALKEISKURSSI:

Torstai 20.4.2023 klo 18:00-19:30 Teams-opetustuokio, kesto 1h-1,5h. Opetuksessa käydään läpi metsäsuunnistuksen alkeita kartasta kompassin käyttöön. Tallenne on katsottavissa 29.4. saakka. HUOM! Voit osallistua pelkästään etäsuunnistuskouluun, jos haluat.

Lauantai 29.4.2023 klo 10:00 TAI 12:00. Suunnistus Helsinki, Laakso. Kesto n.1,5h. Tähän osioon mahtuu mukaan vain 30 nopeinta, jotka jaan kahteen eri opetusryhmään. Jos osallistujia on yhteensä alle 20, pidän vain yhden metsätuokion. Opetusryhmä 1 klo 10:00, opetusryhmä 2 klo 12:00

Kurssiin kuuluvat myös HS:ltä ostetut kartat sekä karttamuovit.

Lisäksi kurssin käyvät saavat tehtäviä ja vinkkikoosteen.

Kurssin hinta: Koko kurssi 65€ (sis. ALV 24%). Pelkkä etäsuunnistuskurssi 30€ (sis ALV 24%). Maksuina käyvät nyt myös Smartum ja Epassi.

ILMOITTAUDU KOTISIVUJENI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA! Ilmoittautuessasi kerrothan, osallistutko myös metsäosioon ja klo 10:00 vai 12:00 alkavaan ryhmään! Tarkemmat tiedot lähetän kaikille sähköpostitse.

SUUNNISTUKSEN JATKOKURSSI

Torstaina 11.5.2023 klo 18:00. Teams-opetustuokio 1h-1,5h. Suunnistustaidon eri osa-alueet ja niiden hallitseminen. Ymmärrys syventyy karttamerkeistä suunnistusajatteluun. Tallenne on katsottavissa metsäopetustuokioon saakka. HUOM! Voit osallistua vain etäsuunnistuskouluun, jos haluat.

Helatorstaina 18.5.2023 klo 10:00 TAI 12:00. Suunnistus Kuusijärvi, Vantaa. Kesto n.1,5h. Tähän osioon mahtuu mukaan vain 30 nopeinta, jotka jaan kahteen eri opetusryhmään. Jos osallistujia on yhteensä alle 20, pidän vain yhden metsätuokion. Opetusryhmä 1 klo 10:00, opetusryhmä 2 klo 12:00

Kurssiin kuuluvat myös karttamuovit sekä Pihkaniskoilta ostetut kartat.

Lisäksi kurssiin kuuluu vapaaehtoisia tehtäviä ja vinkkikooste.

Kurssin hinta: Koko kurssi 65€ (sis. ALV 24%). Pelkkä etäsuunnistuskurssi 30€ (sis ALV 24%). Maksuina käyvät nyt myös Smartum ja Epassi.

ILMOITTAUDU KOTISIVUJENI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA! Ilmoittautuessasi kerrothan, osallistutko myös metsäosioon ja klo 10:00 vai 12:00 alkavaan ryhmään!

suunnistusopetus, suunnistuskoulu, aikuisten suunnistuskoulu

JATKOKURSSI

Tämä kurssi sopii niille, jotka tuntevat jo karttamerkit ja ovat jo ehkä käyneet iltarasteilla, mutta haluaisivat kehittää taitojaan paremmiksi. Jatkokurssille voi osallistua hyvin myös alkeiskurssin jälkeen. Etäsuunnistuskouluun mahtuu kaikki halukkaat, mutta liveopetukseen mahtuu mukaan vain 30 nopeinta.

Jos yllä olevat päivät täyttyvät, järjestän todennäköisesti lisää kursseja kesän aikana. Tervetuloa hienon lajimme pariin oppimaan uutta ja päivittämään vanhaa. Näiden kurssien jälkeen alueesi iltarasteille on helppoa lähteä!

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Scroll to Top