Kohti talvea Tuohimäen kanssa

Tänä syksynä ruska on todella upea. Mustikanvarvut loistavat punaisina ja lehdet värittävät maisemaa. Nyt kannattaa lähteä metsän hiljaisuuteen nauttimaan kauniista syyssäistä, koska pian lehdet putoavat ja värit katoavat loppusyksyn pimeyteen. Meillä Santarannassa trampoliini ja terassikalusteet laitetaan pikkuhiljaa talviteloille ja valmistaudutaan pian saapuvaan talveen puusavotan merkeissä. Laiturilta otetaan myös rappuset pois talven ajaksi, sillä meidän perheessämme ei ainakaan vielä kukaan ole tehnyt talvisin avantoa.

Vaikka syksyssä on lopun alkua, se on myös vuodenaika, jolloin voi luvan kanssa kääriytyä kotipesään ja valita itselleen värikkäät villasukat tassujen alle. Ukoillessa pipo on pistettävä tiukasti päähän, mikä on sekin laiskan laittautujan pelastus. Pipohan on metsäläisen kruunu ja nykyään pipoja on vaikka miten ihania. Ei puhettakaan omien kouluaikojeni pipopakosta!

Pipo on siis itselle yksi lempiasusteista ja on mukavaa aloittaa yhteistyö Tuohimäki -tuotemerkin kanssa. Tuohimäen tuotteet ovat aidosti kotimaisia, sillä koko tuotantoketju suunnittelusta toteutukseen tapahtuu Yli-Ullavalla Keski-Pohjanmaan sydämessä. Sekä minulle että Tuohimäki -tuotemerkkiä tekevälle Nevertex Oy:lle yhteisiä arvoja ovat luonto, kotimaisuus ja vastuullisuus, ja sanahelinän sijaan ne merkitsevät myös tekoja. Tuotteiden ylijäämämateriaalit käytetään mm. öljyntorjuntamattojen valmistukseen, ja merinovilla on aina mulesointivapaata, mikä tarkoittaa parempaa kohtelua eläimille (kts. lisätietoa täältä.) Ja onhan nämä pipot kuin karamelleja, toinen toistaan herkullisemman värisiä. 

Olen tehnyt huippu-urheiluaikoina paljon kuvausjuttuja niin yhteistyökumppaneille kuin erilaisiin lehtiinkin. Ne ovat aina olleet sellaisia hauskoja roolileikkejä, mutta monesti on silti tuntunut, että minut on stailattu ja meikattu kovin kauas omasta itsestäni, mikä sekin on tietysti omalla tavallaan hauskaa. Tällä kertaa toteutin kuvaukset ihan itse, joten valitsin tietysti itselleni mieluisimman eli mahdollisimman luonnollisen tyylin ja omat tutut vaatteet kullekin kruunulle sopivasti. Oli hauskaa pyöriä pitkin varvikkoa kuin mustikkana ja yrittää saada kameraa sopivasti ämpärin päälle ottamaan kuvia. Luonnonkauniissa ympäristössä ihmisestäkin kuoriutuu parhaat puolet esiin.

Muhku-pipossa (linkki ostoksille) ja merinovillalapasissa on lämmin odottaa järven jäätymistä.

Koska perheessämme on pieniä lapsia, niin heillekin löytyi suloiset tupsupipot syksyn ja talven leikkeihin. Meillähän ulkoillaan todella paljon ja lähdetään ulos säällä kuin säällä. Merinovillapipo ei kutita, mutta se on silti todella lämmin, joten lapset laittavat ne päälleen mielellään. Oma lempparipipo kuvatuista on tällä hetkellä pinkki Katri, koska rakastan tupsuja. Mutta koska pipopäivä on joka päivä, niin onhan se hauskaa vaihtaa väriä tyylin ja mielen mukaan. 

Lapsille valitsin suloiset Virta-pipot (linkki). Tuohimäen tuotteille on myönnetty avainlippu takeeksi kotimaisuudesta.

Scroll to Top