Tilaa yrityksellesi etäsuunnistuskoulu

Pidin äsken elämäni ensimmäisen etäsuunnistuskoulun eräälle yritykselle työhyvinvoinnin merkeissä. Suunnistushan on näinä erikoisina aikoina yksi niistä harrastuksista, joita voi harrastaa juuri niin paljon kuin haluaa. Seurat järjestävät omatoimirasteja, joissa voi nauttia itselle sopivista haasteista milloin tahtoo ja ehtii. Metsä on auki ja siellä on ihanaa! Tsekkaa lähialueesi rastitarjonta www.rastilippu.fi ja tulosta kartta itse tai nouda sovitusta paikasta!

Koska kaikki eivät kuitenkaan osaa edes suunnistuksen alkeita, niin sain pyynnön järjestää tällaisen etäsuunnistuskoulun, jotta mahdollisimman moni pääsee ottamaan ilon irti rastiseikkailuista. Tekemäni etäsuunnistuskoulu on kaksiosainen powerpoint-esitys ja sen pystyy helposti jakamaan esimerkiksi Teamsillä tai Zoomilla. Molemmat osiot kestävät noin tunnin.

Suunnistuskoulun ensimmäisessä osassa (1h) keskitytään karttaan. Käymme läpi yksityiskohtaisesti karttamerkkejä, mittakaavaa, korkeuskäyriä ja teemme erilaisia tehtäviä.

Toisessa osassa (1h) keskitytään itse suunnistussuoritukseen. Suorituksen eri osa-alueet ja rytmitys käydään läpi esimerkein, tehtävin ja videopätkin. Opettelemme myös kompassin käyttöä ja rastinmääritteiden saloja.

Powerpointilla jaettavassa etäsuunnistuskoulussa on myös erilaisia suunnistustehtäviä. Karttaoikeus LS-37.

Jos yrityksesi haluaa tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden tutustua suunnistuksen saloihin ja kannustaa samalla liikunnan pariin, niin lähetä viestiä ja pyydä tarjous TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Hinta riippuu hiukan myös osanottajamäärästä. Aivan pienille ryhmille hinta nousee melko korkeaksi, joten todennäköisesti järjestän lähiaikoina etäsuunnistuskoulun myös yksityisille ihmisille, mutta siitä palaan asiaan myöhemmin 🙂

Alla muuten suunnistusopetuspätkää, jota teimme muinoin Raimo Vormiston ja Silakan kanssa 😀

Scroll to Top