Uusi painos jo nyt!

Ensinnäkin kiitos jo kaikille kirjan lukeneille, tilanneille ja minulle jo palautetta antaneille. Olen tosi otettu ja onnellinen, että ensimmäinen painos myytiin kustantamosta jo perjantaina loppuun ja uutta pistettiin koneeseen.

Hyvällä buugilla! /With great Boogie!
Kiitos palautteista <3 <3 <3

Äitienpäiväksi teimme vielä erikoiserän Premiumsportin kanssa. Lupasin kirjoittaa pienen sanoman mukaan niille, jotka haluavat, mutta nimmarin saa tuota kautta jokainen. Näitä teoksia on siis rajattu määrä ja tilauksia otetaan vastaan vain tämän viikon loppuun (vappuun), jolloin kynäni alkaa sauhuamaan ja toimitan kirjat eteenpäin. Päijäthämäläiset voivat noukkia kirjojani nimmarilla myös LS-37:n toimistolta Tapanilan hiihtomajalta arkisin klo 13.00-14.00. Samalla voi ostaa jonkun iltarastikartan tai ottaa ilmaiseksi lapsilleen karttoja seikkailtavaksi korona-arkeen!

Päätarkoitus kirjan tekemisessä oli tietysti se, että ihmiset lukevat itse kirjan ja koko tarinani hyvine ja huonoine hetkineen, joita meillä jokaisella varmasti mahtuu elämän mittaiselle polulle. Iltapäivälehdet poimivat kirjasta kaikki negatiiviset ja dramaattiset kohdat liimaten ja pätkien ne haluamanlaisiinsa sanomiin, minkä perusteella kokonaisuus muuttuu aina täysin. Se tietysti harmittaa, koska silloin aloitetaan piirtää ihan toisenlaista kuvaa kuin haluaisin ja valitettavasti se ei ole kovin kaunis kuva. Itse haluaisin nimenomaan korostaa kauneutta ja hyvää, sillä sellaista elämäni on pääpiirteissään ollut. Toisaalta tunnustan, että kevyet mediat auttavat kyllä huomion suhteen eli niilläkin on ainakin markkinoinnissa oma paikkansa.

Ja muistakaahan lisäsisältöä kirjaan löytyy edellisen postauksen lopussa, johon etsin kaikki löytämäni gps-tiedostot mm-kisoista. Niitä voi olla kiva tiirailla kisakuvausten yhteydessä.

Kirja elää nyt omaa elämäänsä ja minä omaani. Jos haluat kurkistaa menneisyyteeni, niin kirjoja saa Tapanilan hiihtomajan ja Premiumsportin lisäksi mm. näistä paikoista:

Suomalainen kirjakauppa fyysinen kirja

Suomalainen kirjakauppa äänikirja

Suomalainen kirjakauppa e-kirja

Adlibris fyysinen kirja

Adlibris e-kirja ja äänikirja

Suunnistajan kauppa (tulossa kauppoihin)

Bookbeat äänikirja ja e-kirja

Storytel äänikirja ja -kirja

Elisa e-kirja

Elisa äänikirja

Prisma kovakantinen (tulossa kauppoihin pian, tilattavissa netistä)

Prisma äänikirja

Prisma e-kirja

Scroll to Top