BOLD Piirustuskisa

NYT TARKKANA JA TAITAVANA! Sinä jo hirveästi rasteja löytänyt, vasta-alkanut tai vaikkapa metsäisestä harrastuksesta unelmoiva nuori suunnistaja, jonka kenkä viipottaa pitkin metsiä suunnilleen 33-38 kokoisena. VJsport on lanseerannut uuden lapsille suunnatun Bold Kid -suunnistuskengän ja yhdessä päätimme järjestää pienen piirustuskilpailun. KAKSI onnekasta voi voittaa itselleen sopivat nastarit. Kenkien koko on tosiaan 33-38, mutta pienempi ja isompikinttuisetkin saavat tietysti osallistua.

 

 

  • Ota sinäkin kynä tai pensseli käteen ja tee oma suunnistustaideteoksesi!
  • Lähetä piirustuksestasi kuva sähköpostilla tähän osoitteeseen: sarva@vjsport.fi . Laita liitteeksi nimesi ja ikäsi ja kenkäsi koko (33-38 tai mahdollisesti tulevan kenkäsi koko, jos tassusi on vielä pikkuisen liian pieni;)
  • Kaikki kuvat julkaistaan VJ:n sivuilla ja ne ovat siellä kaikkien nähtävissä. Lisäksi kuvia saattaa vilkkua VJ:n some-kanavissa, joista VJ löytyy nimellä @vjsportshoes. Jos et halua kuvaasi julkaistavan, kerrothan siitä osallistuessasi. Teos osallistuu joka tapauksessa arvontaan.
  • Kahdelle onnekkaalle arvotaan sopivat nastarit kesän karkeloihin! Otamme yhteyttä voittajiin sähköpostilla.
  • Kilpailuaika on 11.5.2015-10.6.2015.
Osallistu rohkeasti ja juuri sellaisella mielikuvituksen lennolla, kun tahdot 🙂
Alla ja yllä muutama esimerkki jo etukäteen saamistani taiteilijoiden töistä. Kuvan voi siis lähettää pelkästä piirustuksesta tai vaikka taiteilijan kera.
Einon piirustusVilman piirustus
Joonatanin piirustus

 

 

Scroll to Top