Pikapäivitys POMmilta

Hola!

Täällä ollaan kauden ekalla kisamatkalla Portugalissa. POMmi on kiva kauden aloitus ja viime viikon pienestä mahaflunssasta huolimatta jaksoin hienosti eilen pitkän matkan skaban tuutata kokonaan. Tänään oli keskari (epäviralliset tulokset). Suunnistin ihan ok, mutta kun  himmailin vähän, niin ihan ei pääkään ollut helpolla radalla täysin skarppina. Unohdin sopivasti suunnistuskengätkin, niin piti kiskoa lenkkareilla 😉 Huomenna nimittäin kolmatta päivää peräkkäin kisa ja taas ihan oikea pitkä matka. Ihanne aik on 1h15-1h20. Ja kyseessähän on ihan World Ranking Event, joten kukaan ei varmana huomenna enää vedä pintakaasutellen tai lenkkeillen. Seurantaakin tuuppaa tulemaan, linkki tullee tänne. Itse starttaan 15.38 Suomen aikaan. Sitten olis vielä 4. skaba putkeen, pitkällä mallilla ja takaa-ajona, mutta katotaan, miten sinne vielä ittensä saa väännettyä. Kolmekin kisaa on näillä pohjilla jo P-A-L-J-O-N, kun enhän mä ole juossut yli puoleentoista vuoteen yhtään pitkää kisaa. 

Tästä se siis lähtee.

Minna

PS: Jälkijättöisesti ihanaa ystävän päivää lukijaystävilleni!

 

Scroll to Top