Rajapyykkäystä!

Olen, siis Juoksen: 

  • Olen Juossut pitkiä lenkkejä.
  • Olen Juossut radalla ja tehnyt yhden nopeusharjoituksen.
  • Olen Juossut mäkivetoja.
  • Olen Juossut testijuoksuja.
  • Olen Juossut maantietä puolimaratonin verran.
  • Olen Suunnistanut lumihangessa.
  • Olen ilmoittautunut Kisoihin ulkomaille.
  • Olen ostanut liput maajoukkueleirille kahdeksi viikoksi Espanjaan.

Kaikki edellä mainitut asiat olen uskaltanut ottaa ohjelmaan hiukan empien, kokeillen ja vähän pelätenkin. Viime vuonna mikään niistä ei nimittäin onnistunut tai toteutunut,vaikka perusharjoittelun osa-alueista onkin kyse. Nyt muistutan itseäni siitä, että tämä ei ollut itsestään selvää, vaan kaikista rajapyykeistä täytyy olla kiitollinen ja onnellinen. Ja olenhan minä <3 <3

PS: Availen välillä uudesta reenipäivyrinistäni Garmin Connectin kautta reenejä yleiseen katseluun. Tässä esimerkki viime sunnuntain ex-tempore katu-puolimaratoonailuista, ihan pk2-reeninä. Sivustoni Harjoittelu-osiosta löydät linkin jatkossakin:) Myöskin Garminin Nordicin facebook-sivuilta voit kurkkia kuulumisiani välillä. Some-osastolla jatkan muutoin edelleen hiljaiseloa ja keskitän julkiset päivittelyni tänne kotisivuille.

 

Scroll to Top