AllinOrNothing

Täällä sitä ollaan Lavaronen pienessä kylässä Dolomiittien katveessa. Viimeset päivät nautiskelin kotona täysin siemauksin kesäkeleistä lueskelemalla kirjoja laiturin nokassa ja pulahtelemalla järveen omien viimestelyreenien välissä.Pikkusen tuli tietysti kotisohvalta tuijoteltua MM-sprinttiäkin telkusta ja eilisen pitkän matkan kisan katselinkin jo paikanpäältä.kelit on vähän vaihtelevammat ja vuoristoisemmat näillä huudeilla, mutta koti-Suomessahan tuohon sateeseen on ehtinyt alkukesän aikana totutella. 

 

Huomenna on sitten oma vuoro ja olo on oikeastaan aika hyvä, iloinen ja rento. Teen sen, minkä pystyn ja vedän niillä, mitä on annettu ja toivottavasti voin hymyillä maalisuoran loppuirvistysten jälkeen. Luvassahan on todennäköisesti melkosen vaativa rata, mikä sopii mun tämän hetken juoksukunnolle oikein hyvin. Voi vähän paikata taidolla sitä, minkä reidellä jää, jos on jäädäkseen. Hirveitä paineita ei näillä valmistautumisilla voi ottaa. Että kaikki peliin vaan ja pää kylmän viileänä ja järkevänä, siitähän se vaan on kiinni. 

Huomenna siis keskimatkaa Asiagon ylängöiltä klo:13.00 Suomen aikaa. 

 

 

Pää ja Suunta selvänä/ Head and compass ready to workTaikakynnet ja kaikki peukut ylhäällä! /Magic nails and all thumbs up!Hyvällä buugilla! /With great Boogie!

Minna

 

Scroll to Top