Ei EM-kisoja

Kuten eilen EM-kisainfossa kerroin, niin mun koipeni ja järkeni on kieltänyt mua osallistumasta niihin tsempaloihin. Kyllä minä tiesin, mikä on järkevää jo kuukausi sitten. Hengailin kuitenkin hetken jos toisenkin löysässä hirressä ennen kuin pari viikkoa sitten päätettiin Marian ja Olympikomitean OP Kärkkäisen kanssa, että lopetetaan tämä leikki, kun se vaan stressaa. Puhalletaan peli poikki. Lapin reissu tuli mulle korvikeleiritykseksi sen tilalle. Ja hyvinhän se toimikin. Kun ei edes tarvinut miettiä enää, pitäiskö juosta, niin pysty vaan nautiskelemaan. Hymyilemään.

Etelässä toki kevät on sen verran pitkällä, että nyt pitää sitten katsella, miten tästä tätä kuntoutusta jatketaan, että kesän Italiassa voidaan juosta täysillä tehoilla. Mulla kun ei ole enää muuta tavoitteita urheilussa kuin nauttia tekemästäni ja olla paras.  Simppeliä 😉 Kaikki muu siltä väliltä on jo nähty ja koettu tarpeeksi usein. Ja vaikka EM-kisat onkin tosi tasokas kisa, niin kauden lopussa kuitenkin vaakakupissa painaa vaan ne ämmämmät, ei mitkään muut. Ja nyt sitten kiirehesti äänittämään ääntä MHY:n radiomainokseen.

ämmämmä

PS:Nyt kun sais vielä noi ulkofillarikelit ihan tikkiin, niin hanurikin tykkäis, kun on vihdoin kunnolliset pökät 🙂

 

Scroll to Top