Kypsä

Kyllästyttää olla kypsä, kokenut ja tehdä niitä järkiratkasuja, kun Tahto-kullalla olis ihan muut mielessä. Mutta ei rapata, niin ei roisku. Jäädään kotiin nuolemaan näppejä ja yritetään uskotella itelle, että tämä on vaan hyvä juttu. HAHHAH!!!

Näin on nyt näppylät. Vaikka fysioterapiat on tepsinyt tohon vasemman jalan varpaankoukistelijaan, niin hyppykuppa on nyt oikeessa akillesjänteessä, joka rupesi huutelemaan rivouksia Lanzarotella vaelluksen yhteydessä. Ei se mikään tappavan huono ole, mutta sen verran ärsyttävän ärsyyntynyt että on turha konkata ja kontata rasteilla.

Eli en sitten lähde kuukaudeksi reissuun, en juokse ensin Turkissa maailman cuppia, enkä edes mene sinne rusketusta noutamaan, koska sen verran toi Tahto on vielä taipumaton, että paha mieli siinä rannalla ruikuttaessa tulis vaan itelle ja muillekin.  Portugaliin lentelen leireilemään vasta sitten, kun rupiset raajani suostuu tekemään Tahtoni mukaan.

äMmä, joka alkaa olla hyvin hyvin wihainen ja siihen kylkeen myös hieman nuhainen. Kypsyttää lähinnä tämä komproMisseily. #€%#(/&€

PS: ONNEKSI ON ILONKIN AIHEITA. MAHTAVAA SUOMEN HIIHTÄJÄT JA LEIJONAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Scroll to Top