Q

Eli jatkossa ja sehän se tärkein tehtävä tänään olikin. Pitkurin karsinta (karsintaryhmä kakkosen kartta) kesti oletettua pidempään ja maastokin vähän erilainen kuin uskoin. Paljon oli pientä taimikkoa ja pohjakin oli vähän hitaampi. Muuten meni ihan kohtuu sujuvasti, mutta kolmosen pitkälle reitinvalintavälille vetelin suon reunaa vasemmalta ja tiesin jo matkalla ottavani turpaan tie- ja polkukiertäjiltä. Rastillekin tein vielä pummin, joten kolme minsaa tappiota yhdellä välillä selittää sitä, miksi meni vielä vähän kauemmin kuin olis pitänyt. Pakko kyllä myöntää, että toivon koipienkin olevan pikkusen terhakammat sitten ylihuomisessa finaalissa. Tässä vielä linkki väliaikoihin. Äsken kävin jo hieronnassa ja muuten vaan verryttelen huomisen seuraten netin äärestä sprinttereiden kisoja. 

Liiton kuvapankista löytyy tämän päivän suomalaisista kisaajista kivoja kuviakin:)

Palautumisterkuin, 

Minna

Scroll to Top