ÄMMÄMviimeistelyt

Lissee kalaa/ More fishinghiano kasvimaa/ more food in the garden

Odottavan aika ei ole karmivan pitkä, kun touhuilee kaikkea kivan kesäistä. On ongittu, syöty salaattia ja muita herkkuja ja lekoteltu rennosti. Välipalaksi pikkusen reeniä ja retkeilyä. Ei mitään isoa hermoilua ainakaan. Pois se minusta. Ehkä sitten ylihuomenna alkaa pikkusen jänskättämään, kun lähden taistelutantereille. Onneks on miekka teroitettu ja taisteluhenki kohdillaan. Ja kypäräkin päässä;)

Kaasua! / Speeding up

Paistetaan ne /Grill themJa sitten ne syödään/ and then we eat thempeikon pesässä/ in the troll cave luonnon sateensuoja/natural rain covermetsämansikoita, wild strawberries

Metsämantiskoiden lisäksi vedeltiin poimittiin myös itse isot mollukat naapurin pellolta suoraan naamariin ja koriin.

Viimeinen kova treeni/last hard one starting

Pääsinniemi a ja b

Pääsinniemi c ja d

 

Ja kävinhän minä sunnuntaina vetämässä viimesen kunnon kovan treenin Heinolan Pääsinniemessä, loistomaastoissa. Ja ihan mainiosti vedinkin Cool Sunnuntaina siis alotellaan pitkän matkan karsinnalla. Kisasivuilta kannattaa kujuilla gepsejä, uutisia, kuvia ja tuloksia tietysti. Tosin Yle lähettää myös telkkarista tuijoteltavaa, jollet jostain syystä jaksa paikalle raahautua. Niin ja muuta jutustelua myös Soneran blogissa lähiaikoina sekä Rastipisteessä.

Viimeistelyterveisin,

Minttu

PS: Kolin maisemissa tuli vietettyä juhannusta loistokelissä, -maisemissa ja -seurassa, mutta vire ei katsastuksissa ihan täydellinen ollut;)Marttiina, Heini ja minä

 

 

Scroll to Top