Venloista Vuokattiin

Kolmen viikon päästä piippaa lähtökellot täällä Sotkamossa ja kansa mylvii. Nyt täällä on vielä suunnistusrintamalla aika rauhallista ja reenaillakin saa vielä vähän aikaa ennen kuin pitää ja saa keskittyä pelkkään palautumiseen ja herkistelyyn. Lähdin siis reenireissuun suoraan Venloista. Pikainen rykäisy aloitusosuudella ja matka jatkui. Venloissa ei ihan vielä tuntunut löytyvän sitä vahvinta härkää ja viisainta kirppua suorituksen osalta, mutta silti melkein kahden minuutin karkumatka kertoi, että sitten, kun kulku taiotaan esiin, niin mittarit menee vielä eri lukemille. 

Vipinää on ollut viimeiset viikot ja vaikka kaikki muukin touhuilu on niiiiiin mukavaa, niin nyt en aio lähteä tekemään mitään muuta elon ihanuutta kuin urheilla ja lepäillä. Yllättävän rasittavaa se vaan on yhdistää kaikenmaailman huvipuistokeikat, konsertit  ja treenit. Tällä iällä huvipuistoissa tulee muuten näköjään ihan sikanopeasti huono olokin. Tartun siis niihin elämän muihin iloihin sitten isojen tsempaloiden jälkeen. 

Kunto on varmasti hyvä, mutta on kuitenkin tosi kiva päästä juoksemaan ja testaamaan vielä kahden kisan verran katsastuksissa ensi viikonloppuna. Juukassa vedellään perjantaina keskimatkaa ja sunnuntaina Ilomantsissa sitten pitkää ja vielä ihan kansainvälisten tähtienkin seurassa. Samalla valikoituu sitten se sinivalkoinekin porukka, jonka kanssa viilataan itsemme lopulliseen huippuvetoon kotikisoihin. Nyt siis vetelen itse vielä muutamia suunnistustreenejä täällä treenimaastoissa, mutta jossain vaiheessa aion antaa myös aivoille lepuutusaikaa, jotta sitten itse tosipaikassa jaksaa katsella karttaa ja imeä käyränmuotoja. 

Että sellaista täältä kotirintamalta. Pientä hiljaiseloa siis täällä päin seuraavat viikot ennen kuin räväytetään:)

minna

Scroll to Top