Ämmämmaastotyypitellyä

Kevät tuli lumi suli, jopa täältä Vuokatista. Sen jälkeen, kun keräilin palkintosaalit kotio Huippuliigasta lepuutin aivoja ja kehoa kunnolla. Harrastin mummohölkkää ja sauvakävelyä, mikä ei nyt ihan kuulu yleensä perussettiin kisakaudella. Mutta homma toimi. Lepoloman jälkeen SM-sprintissä Mikelissä oli nimittäin jo hyvät koivet ja voittomarginaalikin hymyilytti.

Sprintistä suunnattiinkin sitten ekalle MM-leirille ensin Juukan mahtaviin perämetsiin, joissa vetelin hienosti muutamat kovat keskimatkan reenit. Sitten siirryttiin tänne Vuokatin kankaille hurjastelemaan. Meno oli vähän mutkikkaampaa kankahilla, kun laiskotutti jo suunnistuspäätä. Tänään sitten keskimatkan kova vaaralla ja huomenna vielä kunnon pitkä matka Kajaanissa. Sen jälkeen pitääkin taas jo palautella päästä jalkoihin, että jaksaa seuraavalla viikolla Nordic O-tourilla näyttää parastaan tai ainakin melkein. Säästetään nyt kuitenkin parhaat kulut sinne puolentoista kuukauden päähän. 

Mukavaa ja hauskaa on ollut ja varsinkin naisjoukkueella näyttää homma olevan hanskassa ja hanska kädessä. Miesrintamalla vähän kolottaa paikkoja. Kelitkin on kohillaan ja ens viikolla pääsee kattelemaan taas, miten lepoviikolla väsätty kasvimaa alkaa tuottamaan tulosta. Siitä tuli nimittäin niin hiano, että varmaan on sato mehukas. 

Harmi, etten saa nyt tänne kuvia jostain syytä ollenkaan, joten saatte kuvittaa viime aikojenkin menot ihan omissa päissänne. Nonamelta muuten tuli kanssa meidän kevään kuvausseteistä pieni video, jota voipi katsella täältä:)

Tervyhyysin 

Minna

Scroll to Top