Ei ole pakko

On mukavaa, kun ei ole pakko lätistä turhia tänne netin syövereihin, jollei tee mieli. On myöskin mukavaa, kun ei ole väkipakolla juhlittava vappua, vaan voi varhaiskeski-ikäiseen tapaan viettää vappuaaton haravoiden ja päivän brunssilla ja lautapelejä pelaillen. Ja silti tuntee todellakin elävänsä olevansa iloisesti. 

On myöskin mukavaa, kun ei ole pakko tehdä kovia treenejä väsyneenä vain siksi, että harkkapäivyri näyttäisi kauniimmalta. On nimittäin ollut vähän huono motivaatio ja väsy. Ja meikäläisen kohdalla tuo huono motivaatio yleensä kielii lähinnä juuri siitä, että on aika lepuutta päätä ja jalkoja. Viime viikonlopun huippuliigailujen jälkeen totesin nimittäin, että homma ei vaan  pelitä. Vaikka voitto tuli tästä toisestakin osakisasta, niin suuhun jäi surkia maku. Ei kulkenut tossu eikä ajatus. 

Nyt on sitten ollut pakko, mutta toisaalta ihanaa lepuutella ja tehdä vaan kevyitä lenkkejä. Tänään ajattelin kokeilla vähän kovempaa tiejuoksua ja viikonloppuna toivottavasti voin vedellä jo hymyssä suin naatiskellen kivoista suunnistusreeneistä (Tiomilaan kun ei joukkuetta taaskaan ja onneksi löydy). Ens viikolla taas nimittäin olis mukavaa vetää hyvällä tatsilla ja rumpusatsilla viimeset huippuliigat Lohjalla ja Tampesterissa. 

Vaikken tänne olekaan kirjoitellut hetkeen, niin Soneran nextgene -blogissa taitaa olla tuoreempaa päivitystä ja tänään pitäis muuten tulla jo meikäläisen turinoita talvitauon jälkeen Ylen Rastipisteessä -blogissakin. Ja suosittelen myös kurkkaamaan tämän videon, jota ihan itsekin kuvailin Uudessa-Seelannissa. 

Vuokkojen sulostuttamin terkuin,

Minna

 

 

Scroll to Top