Vika viikko

Aika on kulunut aika lailla siivillä lennellen, vaikka mun siivet onkin välillä ollut vähän raskaat liitää, niin nyt oon vihdoin päässyt perusreenin makuun täällä Taupossa, tulivuorien katveessa. Viikko siis vielä jäljellä lämmintä ilmaa, uusia näköaloja, pitkiä perulenkkejä ja toivottavasti kaikkea mukavaa ennen kuin matkataan takasin lumen valtakuntaan. Tällä hetkellä majaillaan isossa talossa ja sekalaisella seurakunnalla. Tällä hetkellä talossa on 2 tsekkiä, 1 unkarilainen, 2 brittiä ja 4 suomalaista. Ihan kivaa vaihtelua:) Alla otoksia matkan varrelta tähän asti.

Foxton beach1Wellington 1

Wellington city

Te Mata with Ross, Amber and Tuomo

Te Mata1

Te Mata 2Te Mata 3

Cape Kidnappers1

Cape Kidnappers and gannets

Cape kidnappers2

Guess who:)?

Lake Taupo1

Hot springsAratitifalls2

Tongariro national park from Taupo

 

Scroll to Top