Huomenta

Kittasin juuri aamukaffet naamaan (pötköttelin aika myöhään) ja nyt mietin päivän sapluunaa. Aloittelen tänään juoksutekniikkatreenillä (sellasta kikkailuja ja pikkuvetoja) ja iltapäivällä teen sitten jotain turhempaa reippailua. Huomenna juoksen ehkä syksyn neljännen ultrasuunnistuksen, Sadismin, täällä Jyväskylässä, vaikka järkikulta onkin sitä mieltä, että viisasta olis tehdä vähän muutakin välillä. Tampereella tehdyssä sprinttireenissä nimittäin tajusin, että keuhkot ja lihakset tykkäis kyllä jostain muustakin kuin jyystämisestä. Muuten on ihan hyvä pössis. Kohta elämäni täyttää 30. Ei mitään suurta kriisiä. Suunta on kuitenkin aina eteenpäin ja nainenkin aika hyvin kartalla

Minna

PS: Tuli kutsu linnaan, mutta tänä vuonna olen leirillä tuolla viikolla, joten itsenäisyyden juhlinta täytyy tehdä vaan mielessä, mikä onkin kaikkein tärkeintä. Ens vuonna sitten Cool

 

Scroll to Top