pikkuVÄSY

Iskin sitten sen Sadismisuunnistuksen. 23Km:n rata suunnistusta ”karttapullauttimella” väännetyllä teoksella, josta piti mielikuvituksen avulla haistella tiet, pellot ja järvet. Juostuksi matkaksi näyttäis gepsi 27.8km. Hyvin jaksoin miekkosten seurassa ja nyt olin jo oppinut,että kannattaa lähinnä seurata niitä valkosia Terän paitoja, eikä karttaa juurikaan. Lopussa taivuin vähän, mutta hirveän vähän.

Tietäkin oli paljon, mutta kyllä siellä välillä sellasta sadistista pajukkorissukkoakin oli. Vauhti oli välillä aika hidastakin. Eihän ne miehet muutenkaan täysiä menneet, kun en mäkään paitsi lopussa tietty. Tosi hyvää reeniä vetää kovempien seurassa, siis fyysisesti ainakin, suunnistuspuoli, kun jäi tänään muille.

Musta tuntuu, että parin vuoden tauon jälkeen voin vihdoin treenata niin hyvin ja paljon kuin mahollista. Hirveesti on ollut isoja mutkia tätä ennen, joten näyttäis tuottava työ tulostakin. Tosi mukava fiilis:) Huomenna sitten pakkolepoa, mikä tietty on vähän haasteellista harjotusnarkomaanille. Loppupäiväkin taitaa mennä sohvalla röhnöttäessä. Röh, röh.

Minttu

Alla tiedot reenistä kellon mukaan ja kartat kanssa osittain.

Sadismikartta1

Sadismikartta2

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top