Karsinnat 1. ja 2.

MM-keskarin finaali on huomenna ja jaloissa ei tunnu siltä, että olis vielä tehnyt paljon mitään, vaikka pitkän karsinta ja keskarin on tullu nyt pariin päivään vedeltyä. Toki karsinnoissa voi aina vedellä rennosti puristamatta varsinkin jos lippu halkeaa suhteellisen toivotusti. Pitkällä matkalla tuli yksi isompi minuutin koukku ja pari pienempää (mun reitti). Joka tapauksessa ykköstila ja lähtöpaikka vikana pitäis lohjeta torstaille.

Tänään vetelin aluksi hyvin. Kutosrastilla vedin puskassa olleesta kivestä 5m päästä ohi ja, kun sopivasti oli vähän epävarmuutta ja ylimääräsiä polkuja, niin tuli sitten surrattua ympäriinsä yli 2 minsaa. Muutaman pikkumutkankin turvin olin 2., mikä kertoo vaan siitä, että maasto oli tosi haastava. Kartat löytyy live centeristä ja muu sälä myös. Huomenna sitten nassut kiinni gps-seurannoissa ja nettitelkussa, jotka löytyy samasta paikasta. Yle lähettele vasta sitten viestiä lauantaina ihan oikeestakin toosasta.

Huomennakaan ei päästä helpolla, mutta kun tietää, että kulkee ja kaivaa vielä vähän tarkemmin rastin lähistölläkin liput esiin, niin ei voi muuta kuin onnistua…eihän;) Innolla ainakin lähden kultaa kaivamaan ja erityisesti sellasta juoksua ja suunnistusta, että ei tartte kattoa kartasta jälkeen päin, missä on tullut mentyä 🙂 Hyvillä fiiliksillä siis finaaleihin TAISTELEMAAN. Tässä vielä pari kuvaa reissun päältä.

C:Suunnistusliitto (middleq2)

Sprinttikatselijat Olli ja SailaMMkisamainos bussissa, Marc Lauenstein

C: Suunnistusliitto (long Q)LongQresults;)

C: Suunnistusliitto (keskarin karsinta3)

Scroll to Top