Venlat 11. ja 1.

Kirsi, Hannele, Sirkkis ja mä oltiin tyytyväisiä 11. sijaan.  Otos Asikkalan Raikkaan nettisivuilta, josta löytyy myös lisää kuvia meidän jäätävän isolta seurateltata (johon eksy muuten ihminen jos toinenkin kaffea ostamaan, kun tarjoilut oli niin kohillaan..;)) 

Sirkkis, Hannele ja Kirsi hoiti homman passelisti ja melkein päästin tavotteeseen eli kymppisakkiin. Mun ankkuriosuus meni kaasu päällä ja ohituskaistalla. Siis tosi hyvin. Reittihärvelistä löytyy munkin reitti, kun gps:ää ei meille nyt annettu. Näyttäis vähän siltä, että se kulku tosiaan löyty pohjoisesta, kun vedin niin hyvät pohjat ankkuriosuudelle (Tulokset). Hienoa jatkaa tällä menolla kohti kesän muita kohokohtiaCool

Nyt Kisakalliossa reenaamassa ja lepuuttelemassa ja vähän myös vierailemassa Kultanen Kompassi leirillä.Torstaina kohti Sveitsiä…Juhannusta viettämään Maailman cupin merkeissä. Sitten vähän leiriä ja MM-katsastuksia siinä seassa. Hyvältä näyttää ja kesältä maistuu elo ja olo.

 

Scroll to Top