Hidastetaan

…jotta voidaan kiihdyttää taas. Viimeset viikot oon pomppinut ympäriinsä niin kuin superpallo. On tullut toki reenattuakin. Ranskassa ja Sveitsissä kävästiin nopsaa maajoukkueen kanssa heittämässä muutamat kisat ja treenit  viime viikonloppuna. Toinen kisa meni hiljaa ja pummaten, toinen kovaa ja vähän vähemmän pummaten. Koko ajan oon ollut joka paikassa ja nähnyt kaikkia mutta samalla on mennyt pitkä aika niin, etten ole nähnyt Ketään. 

Niinpä nyt kun mä tän raapustan, niin sovin huomiseksi lounastreffit kavereiden kanssa, jos vaan sellasia kulmilla liikkuu, kun oon pitkästä aikaa yhen päivän ihan kokonaan kotona. Sitten mietin rauhotunko Hervannan SM-sprintin jälkeen Vuokatissa, Rukalla vai Ylläksellä ja hidastelen vähän elämätä että sitten voi saada koneen kiihdytettyä taas täyteen kuntoon. Tänään rupesin jo seuraavien viikkojen perusrääkkeihin Laajavuoressa mäkivetojen merkeissä!

Ja onnea ja aurinkoa ylioppilaille. Vähän aina ihastuttaa ja kadehtdituttaa tuo teidän olotila, kun silloin valkolakkisena vielä koko, SIIS KOKO maailma on auki

minttu

Scroll to Top