Kiitos

Tänään julkaistiin Vääksyn kanavalla Asikkalan yhdellä kauneimmista paikoista minulle ”Minna Kaupin Kiintorasti”. keli oli kesäinen, tunnelma lämpimän kotoinen ja olen todella kiitollinen tästä kunnianosoituksesta ja hienosta taideteoksesta. Kiintorastin on suunnitellut ja valtaosin toteuttanut muotoilija Tomi Kulmala. Mukana oli toki iso joukko muitakin tekijöitä. Kuten jo kiitospuheessani totesin, tälläistä teosta ja kunnianosoitusta ei ihan joka tytölle suoda. Toivon myös, että tämä reliefi, joka on myös kunnianosoitus koko Asikkalan Raikkaalle ja suunnistukselle, inspiroi myös tulevaisuuden huippujen taipaleella.

Kiitos kaunis kaikille juhlassa mukanaolleille sekä tietenkin Asikkalan kunnalle, Raikkaalle ja tilaisuuden järjestäjille. Kiintorastille löytää suunnistamalla Vääksyn joen varteen.

Tekijät ja taustahenkilöt

Scroll to Top