Bra jobbat!

EM-keskarilta nassahti hopiaa Jabadabaduu, täällä ollaan taas! Keskarilla tuli yksi isompi koukku matkalla, mutta väliajat paljastaa kyllä saman kuin fiiliskin. Simen aikaan ei olis ehkä kuitenkaan ollut asiaa, kun tuntu aika hapokkaalta mäet eilen. Kilsan mäkiveto lopussa ei ollu eilen mun vahvuus, mutta toivotaan, että tänään olis tullu jo kehitystä pitkälle matkalle;).

Karsinnathan meni hyvin myös. Harmi vaan, että tämä mun WebHotellin palveluntarjoaja on niin surkea Huuto, että sivut oli taas untenmailla enkä voinut päivitellä kuulumisia. Ennen kisoja alko nimittäin kulkea aika mukavasti ja keskarin karsinnassa tuntu, että olis voinu lentää, vaikkei ihan täysiä tarvinutkaan taapalata.Voittomarginaali tekikin hyvää itseluottamukselle, kun huomaa, että täti on tykissä tikissä, tosin jännititin silti jostain syystä liikaa eilisessä finaalissa. Pitkän matkan karsinnan vetelin pintakaasulla ja heti, kun rupes leikkimään liian hyvää, niin tuli sakkokierroksia jonkun verran. Ei pitäis luulla mitään, vaan tietää jotain. Kuiteskin tuli kakkossija plakkariin ja hyvä lähtöruutu tän päivän finaaliin.

Tänään sitten nöyrästi napittaen kartta nenun alla ja supersukkelaan tietty! HUomenna on lepoa, kun muut sprinttaa Falunissa. Pitänee vähän retkeillä lähialueella ja jatkaa vanhaan malliin huonojen juttujen heittelemistä muitten metsäläisten kanssa. Mut on tosin eristetty uuteen majotukseen, kun Pasi tuli kuumeeseen Itku Joka tapauksessa kivaa kisata kunnolla/kunnossa taas!

Terkkuperkuin,

Minna (lisää kuvia ja infoa ja seurantaa  gepseineen www.eoc2012.se)

Sateenkaaren alla:)

Sofian kympin iloa

Scroll to Top