Ronssin kylkeen

Heipsanpeipsan allihopa!

Eilen pitkällä matkalla vetelin oivan suorituksen suunnistuksen puolesta ainakin. Vähän harmittaa ja huolettaa noinkin kova ero Simoneen, mutta käsken itteni olemaan tosi tyytyväinen. Isoja koukkuja ei tullut, mutta välillä näyttäis toi gps menevän vähän niin kuin humalaisella. Vaikka suoraviivanen ainakin suustani ehkä oonkin, niin metässä ja pitkillä valeillä on yleensä tota samaa onkelmaa. Väliajat on täällä. Aika karua kertomaa. Mutta ne oli eilen ja huomenna voikin olla toisin päin:)

Niin ja onneks oli tänään lepopäivä.Aamupäivän mummohölkällä ei nimittäin ollu enää ihan tuoreet kaviot. Rinttereitä jännättiin äsken ja sekin käy kyllä sykkeiden puolesta ihan kuntoilusta aina. Huomenna sitten hurjalla tsempillä viestiin. Haajanen, Rantanen ja Kauppi on kolmikko, jota kannattaa kannustaa kotonakin…ja tietty myös kakkosjoukkuetta ja ukkoja kehotan seuraamaan silmät soirossa netin äärellä.

Täällä vielä muukin data eilisestä ja muistakin päivistä: http://www.eoc2012.se

Palaamme asiaan hetken kuluttua.

Minna

 

 

Scroll to Top