EM-mitaleja tarjolla

Nökötän vielä nörtikäisenä täällä Rättvikissä keskellä rakasta länsinaapuriamme ja odottelen koivet katossa kisojen alkua. Näköalat on Siljan-järvelle kohdallaan, kivan majotuksen katolla kasvaa idyllisesti heinikko ja jos jotain vois toivoa, niin keli vois olla kesäsempi.

Noh, se nyt ei paljon enää sitten paina, vaikka satais vanhoja pappoja, kun kisaan startataan. Ja starttejahan on. Maanantaina alkaa hommat jäkäläkankailla ja ohjelmassa on keskarin karsinta. Tiistaina vedellään pitkän matkan karsinta ja mitaleita niillä matkoilla jaetaan sitten torstaina ja perjantaina. Rinttikisat jätän väliin ja vedän lonkkaa kämpillä tai noh, ehkä sitä pitää lähteä lauantaina huutamaan kavereille:)

Sellanen perussetti 5 kisaa viikkoon tuntuu ihan hyvältä etukäteen ajatellen. Viestissä kaikki on kuitenkin jo hapoilla. Niin eipä tässä muuta jaksa nyt turinoida, ei mulla mitään asiaa ole niin ku ei yleensäkään. Kattelkaapas täältä kisaseurantoja netin välityksellä, kun Ylellä ei nyt riittänyt hillo tai halu ottaa näitä kisoja kotitelkkareihin ja onneks ei olla edes tyrkyllä maksukanaville;)

Tämmöstä täällä on ja informoin sitten matkan varrelta, miten muuten mänöö. Ai niin, ihanaa äitienpäivää äityköille. Kävästiin ennen laivaan menoa ennen Turun Ruissalossa kirmaamassa ja siellä oli kyllä niin paljon valkovuokkoja, että ihan jokaselle riittää…mielettömän kaunista!

MInna Ruissalo1

 

Scroll to Top