Seuraavaksi Nacka

 

Koska kotona on talvi, niin päätettiin jo Unkarin leirin aikana, että siirretään ittemme mahollisimman vikkelästi sulille laitumille. Varsinkin kun mäkin vihdoin pääsen kirmaamaan. Ruotsin EM-kisojen treenimetsät odotteli korkkausta ja päätettiin lähteä Siljan-järven makeisiin maisemiin nautiskelemaan idyllistä ja hienoista maastoista muutamaksi päiväksi. Siellä tuli vedeltyä välillä aikamoista ketunlenkkiäkin välillä rasteilla, mutta kun eilen päästiin Täbyssä (tulokset) kisoihin ja tositoimiin, löyty lippukin taas tosi hyvin. Juoksukin tuntu heti paremmalta, kun sai vähän adrenaliinia vereen.

Nyt reenaillaan vielä muutama päivä Tukholman seudulla ja tännekin on tullut milli lunta. Kotona sitä taidetaan laskea kuitenkin vielä kymmenissä senteissä, joten tosi hyvä kun tuli lähdettyä reissuun. Tänä iltana vedellään Lidingön yötreeniskabaa Nackassa myös ja sitten vielä muutamat perustreenit hienoilla kallioilla. Voi olla, että kun torstaina tullaan kotiin, niin pitää nostaa jalat kohti kattoa ennen kuin lähdetään taas lauantaina kohti Sveitsin MM-leiriä. On kyllä tosi kiva taas painaa hommia hiki hatussa. Mä vaan RAKASTAN sitä.

 

SkarpangMAP

Minnaaprilskamtet

 

Scroll to Top