Vaumarcuksesta päevää

Palauttelupäivät kotikotona Asikkalassa iskän ja siskon katraan kanssa veti melkein yhtä hiljaseksi kuin mun kotisivut, kun olin unohtanut maksaa domainmaksun. Pääsiäispyhinä ei sitten näköjään sivut auennut ollenkaan, kun kaikilla oli kiirus syödä lampaita. Meille siis iski pieni mahatauti melkein koko poppoolle( niin taaaaas uskomatonta kyllä) ja sen takia siirtyi sitten tänne Sveitsin mj-leirillekin tulo muutamalla päivällä.

Eilen uskalsin kuitenkin jo kirmata viestitreenissä kansaivälisen kaartin seurassa ja yllättävän hyvin pysyin ihan maailman kärjen mukana. Helpolla tierallilla huomasi silti, että ainakin näin masutaudin jälkimainigeissa Nigglin Simen ja Janssonin Helenan peesissä piti vähän riippua köyden varassa. Ja hylsykin tuli, kun ei osannu numeroita lukea itelle vähän liian kovassa vauhdissa. Mutta kun tässä vaiheessa pysyy jo melkein koko baanan messissä, niin eiköhän sitä kesällä vedellä jo tuttuun tapaan letkan kärjessä.

Jos nyt vaan jättäis nämä sairasteluintervallit muille ja pääsis jonkun kerran vetämään vaikka tieintervalleja. On nimittäin sprinttikisa lauantaina ja sellasta karttaa en viime vuoden jälkeen ole edes hiplannut saati sitten tehnyt mitään siihen touhuun valmistavaa. Edellisleireillä tuli vedeltyä nimittäin lähinnä mettärallia. Mutta koska plusmerkkejä onnistumisien on niin helppo nyt keräillä, niin jatketaan samaa rataa. Jospa sitä yllättävän hyvin osais katusokkeiloissakin löytää lipulta toiselle. Tänään käytiin räntäsateessa keskarireenissä ja iltapäivällä pitää kattoa viittiikö lähteä paleltumaan toisen kerran. Sunnuntaina olis vielä pitkää matkaa, mutta saa nyt nähdä onko se mulle jo pikkusen liikaa tai liian pitkä. Niin ja laittelen jossian vaiheessa ehkä kuvia ja karttoja jos vaan täällä ulkonetissä jaksan käydä.

Scroll to Top