Tattararaaa :) :) :)

Se on fanfaarin paikka. Juoksin tänään kisan. Siis ihan oikean suunnistuskisan täällä Unkarissa. Ja vielä siis JUOKSIN sen enkä vaan lyllertänyt pyllertänyt. Ei se herkkua ollut, kun oli pistetty isoja mäkiä kartalle ja etenkin mettään. Mut hiton hyvin mä vedin. Siis ihan oikeasti hyvin siihen nähden, että vielä hetki sitten mietin, että tuleeko tästä enää koskaan mitään, kun selkäkin on ollu niin kierossa.

No joo okei,enhän mä täysin reenamatta ollu viimesestä 5:stä kuin 3 kuukautta. Paljon oon tehny lenkkuraa vajaan kahen kuukauden ajan. Luultavasti liikakin. Ehkä ihan vähän tuli jo yli kuukaus sitten hölkättyä. Ehkä ihan vähän paljonkin. Mutta ei mitään liiallista kuopimista. Eli kovemmat juoksut voi laskea niin, että kaks kertaa olen käyny matolla testaamassa, kerran mäessä ja sitte viime viikolla korttelisuunnistelemassa. Ja nyt siis ihme on koettu ja meitsi juoksi suunnistuskisan tämänhetkisellä kisavauhdilla, eikä tullu sydäriä, ei jysäriä, mut maitohappoja kylläkin.

Nyt ollaan vielä ens viikko täällä Unkarissa ihanan lämpösillä sulilla mailla ja pitää yrittää pitää hevonen tallissa, ettei sitte tartte taas ruveta marisemaan. Mutta tässä vaiheessa haluan jo kiittää niitä kaikkia, jotka on mua tutkinut, tukenut ja tehnyt hirveästi hommia. Erityisesti tietty mj-lekurillemme Mjösundin Katjalle, joka auttaa vaikka keskellä yötä tai suota. Ja lekurisiskooni Riinaan oon myös nojannut kerran jos miljoonannenkin. Siinä sivussa on tietysti myös ite tullut levättyä, käytyä myös sähköneula-akupunktiossa, pidettyä huolta ravinnosta ja ravintolisistä ja vedettyä kaksin käsin antibiootteja (perustelluista syistä tietysti). Nämä siis teille muille epätoivosille vaan tiedoksi. En tiedä, mikä mua on parempaan suuntaan vihdoin vienyt, varmaan aika ja kaikki muu yhessä, mutta nyt voi kai vihdoin toivoa, että joskus kesän kuukausina alkais taas Kaupillaki kulkea. Tsäpädäpädäääääää:)

PS: Iltapäivälenkin jälkeen tuli sitten sellanen ruokamyrkytys koko poppoolle, että vaan pääkoutsi pystyis lähteä lenkille. Että hepat tosiaankin pysyy tallissa…

Scroll to Top