Lapin likat

Likat kävi lenkillä muutamaan otteeseen viime viikolla. Olin nimittäin ex-maajoukkueflikan Rantalan Marian kanssa viikon viettämässä laatuaikaa Ylläksellä. Rantsu on (muka) vakaasti päättänyt vaihtaa Suomiverkkarit kauluspaitaan ja historian väikkärin väkertämiseen ja olikin ihan loistoseuraa tämmöselle peruskestävyysjunalle, jossa meikäläinen siis toimi lähinnä veturina ja ladunavaajana, kun tuprutti lunta ihan hulluna. Kummallakaan ei näin ollen ollut missään vaiheessa liian kiire lenkin aikana.

Yhtenä päivänä pääsin myös Rantsun tellukouluun, jossa vedettiin Marian opetusmetodien mukaan ”Heitetään lapsi laivasta mereen, niin sen on pakko oppia uimaan”. Wikipediasta siis perusmallit ja eikun heti gondolilla isoimpiin mäkiin. Onneks oon koko elämän liikkunut talvet suksien päällä, vaikken laskettelua olekaan harrastanut kuin muutaman hassun kerran. Tellu alko sitten sujahdella aika sukkelasti ja kannustavan open kanssa tuli vedettyä siinä reiskoille sellanen seittemän tunnin perusvoimareeni.

Mukava ja rentouttava reissu on nyt takana ja edessä näyttäis olevan huikeat hiihtokelit. Niin, meikäläisen peruskunto alkaakin jo näyttää aika kivalta ja sykkeet sekä fiilis on ihan varmana jo melkosen hyvät:) Pikkusen, kun vielä maltan, niin ehkä sitä jo saadaan se sydän ihan tavislukemiin ja uskaltaa taas hikoilla kunnolla! Alla kuvakavalkaadia Lapista.

RantsumaessaYllasmaisema1

MinnamakiNuotioretki1

Pallakset1Puunalla1

Varkaankurussa2puu1

Varkaankurussa3

 

Scroll to Top