Etsi eroavaisuudet

Mitä eroa näissä kahdessa kuvassa on?

lumessavarjo1

Vastaus on viikko ja melkein 50 astetta. Ja aika paljon vaatetta.

Sanotaanko, että ei ollut mitenkään valtavan hohdokasta palata tänne hyiseen pohjolaan, vaikka täällä kaunista onkin. Portugalissa oli sopivan lämpöstä ja pääsin jo vähän juoksuakin kokeilemaan. Maastot oli nimittäin passelin hyväkulkusia ja tasasia heikompikuntosellekin.

minnajuoksuportugali

 

Reissun jälkeen oon liikkunut lähinnä sisätiloissa ja saatiin joku minivatsamöllötyskin kaupanpäälle. Onneks on kuntopyörä, joka soveltuu sykkeiden vuoksi muutenkin hyvin reenimuodoksi, mutta hiihtoharrastuskin olis kiva korkata tälle vuodelle. -30 ei vaan anna armoa.

Perusreeniä vedellään siis ja kun ainakaan huonompaan ei näytä menevän, niin sitä jatketaan ens viikolla maajoukkueen kanssa Vierumäellä ja sitten Lapissa. Kesää kohti mielessä olis tietty, että jossain vaiheessa, jos pääsis sitten vielä tuulettamaan tuulimyllyjen lailla. Harjottelin jo vähän Portugalissa…:)

Tuulimyllytuuletus

 

 

 

 

Scroll to Top