Kerta kiellon päälle

Tai parikin kertaa. Oon tänä vuonna vetänyt jo muutaman kerran samalla kaavalla itteni kuopan pohjalle. Ensin innostun, treenaan kovaa ja vielä vähän kovempaa. Sitten kun jo väsyttää, niin vedetään vielä kerta kiellon päälle. Ja välillä parikin kertaa. Ja sitten kroppa irtisanoo ite sopimuksen ja imasee jonkun pöpön lähiympäristöstä. Tyhmä kun ei opi kerralla.Koko viime viikon treenasin pari kertaa päivässä ja aina väsyneenä. Ajattelin, että kun vaan menen tarpeeks hiljaa, niin ei se haittaa. Kyllä ne hiljaset lenkit sitten paluttaakin jo. Mutta sehän on ihan täyttä bullshittiä. Jos on väsy, pitää levätä.

Eilen aamulla oli jo vähän nuutunut olo, mutta eka Huippuliiga suju fyysisesti ihan kohtuu hyvin.(Särkkiksen kartat ja tulokset löytyy muuten täältä. Iltapäivällä alko jo hapottaa ja kotona sitten viluttamaan. Kuumehan se sieltä tuli. Tänään luulin jo pääseväni säikähdyksellä, kun päivällä oli ihan hyvä olo. Sitähän tulikin sitten tehtyä koko päivä kaikkea rästihommaa kotona. Siivosin, tein verhot, silitin ja rankkasin vaatekaappini sisällön. Mun pitää nimittäin olla tosi sairas, jos jaksan joskus olla vaan sängynpohjalla. Nyt sitten taas kuume nousee ja huominen JJK:n kannustuskeikkakin on vaarassa.

 Ens viikolla oli tarkotus leireillä Itä-Suomessa ja viikonloppuna olis tarkotus juosta myös SM-erikoispitkät, jonne ei tosiaan ole asiaa lähteä, jos on vähänkin puolikuntonen. Jospa sitä tällänenkin idiootti tajuais ottaa nyt iisisti eikä yrittää vetää koko maailmaa kerralla haltuun.Onneks telkusta tulee kaikkea viihdykettä. Ihan hulluna teki mieli juoksemaan, kun näki SM-maastoja, mutta ei sinne juoksemaan tyhmät pääse, tälläset pässit.

Scroll to Top