Vähän vaan nuolasin

ja sitten tipahti. Tuli sitten hehkutettua, kuinka helppoa sporttailu voi olla..ihan vaan pikkusen liian aikasin. Viime viikon lopulta lähtien on nimittäin suksi liukunu aika nihkeesti narskuen. Torstaina tuli vedettyä selkä taas kramppiin voimareeneillä ja viikonloppuna tuli vaan sitten hiihdeltyä, kun sillä se Lapissakin lähti.

Noh, nyt alkaa olemaan jo ranka vähän suorempi, mutta sitten tuli tällänen olemattomuusmahapöpö suoraan tolta vieruskaverilta. Hassu tauti, kun ei kaada sänkyyn, mutta ei kyllä jaksakaan mitään. Kun on kipeenä, niin olis edes kunnolla, niin että otsa hohkaa ja ruikku lentää, mutta ei. Tässä vaan öllötetään ja mietitään, että voisko sitä kuitenkin jotain tehdä.

Mutta sen verran tossa aamulehden jakotilaisuudessa juteltiin ukkelin kanssa, kun kerran sama setti tuli molempien vedettyä, että itse asiassa tämäkin homma pitää ottaa nyt positiivisesti. A) Kunnon viikon lepoa, jossa ei ole tullut yhtään tehoja, ei kumpikaan ole harrastanut sitten syksyn ja B) ulkona on just sopivat kelit sairastella. Siis vaakakuppi kääntyy ihan plussalle. Ei muuta kuin lisää sheibendaalia housuun, se tekee hyvää…jeejee.

 

Scroll to Top