Uusi maailma

Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät huomasivatkin, niin nyt on laitettu nettimaailma ihan uusiksi mun kotisivuilla. Iso kiitos Oriento Solutionsille tästä urakasta. Vieläkin tarkkasilmäisemmät huomasivat ehkä myös uuden yhteistyökumppanini. Versowoodin kanssa höyläsimme sopparin seuraavalle kolmevuotiselle urakalle kohti Vuokatin kotikisoja.

Ulospäin siis homma näyttää hyvältä, mutta viime viikot on menny treenien suhteen kyllä vähän surkiasti, kun pikkutauti tuntuu jääneen päälle. Vierumäen leirin jälkeen ei ole juuri tullut vedettyä kunnon kuntoakehittäviä ollenkaan, kun aina kun on tuntunut hyvältä, seuraavana päivänä onkin jo taas vähän pöpönenhöpönen olo. Nyt on tullut sitten oikeasti levättyä muutaman päivän ajan limat kurkussa, koska huomenna on lähdön paikka. Etelän leiriä ei ole tullut joulukuu alun jälkeen, joten lennot Portugaliin sulalle maalle on enemmän kuin paikallaan. Pikkupöpöt, paukkupakkaset ja luminietokset jääköön pohjolaan. Mahtavaa päästä kokemaan plusasteita kropan ulkopuolellakin!

 

Scroll to Top