On ilmoja pidellyt

Jukolan jälkeen on ollut reissua Skotlantiin. Ensimmäinen maajoukkueleiri kahteen vuoteen, jolla kykenin tekemään kaikki treenit niin kuin pitikin. Isot peukut sille. Rastit on ollu vielä pikkusen hukassa, mutta kun kunto kohenee ihan korvissa suhisten, niin eiköhän nekin ala löytyä paremmin. (Joitain kuvia ja terkkuja löydät mun twitter-tililtä).

Skotlannin leirin jälkeen oli hauskaa ”lepuutella” Vierumäellä lasten suunnistusleirillä. Sieltä ponkaisin suoraan huippuliigan sprinttiin Loviisaan, jossa perusjyystövauhdilla ja muutamalla koukulla otin tiukan kakkossijan. Parempaan olisi toiveita jo pian ja painekattila huippukunnon suhteen porisee jo ihan kuumana, mutta toivottavasti sunnuntaina alkavalla Kainuun rastiviikolla alkaa löytyä oikeita merkkejä jo.

Muutaman päivän heiluin Kuopion suunnalla rokista ja kesästä nauttien. Samalla olen treenannut kuitenkin ahkerasti, koska ei ole mitään jakoa alkaa nyt herkistelemään kuntoa vielä. Ensi viikolla siis neljä kisaa ja välipäivinä vaellusta ja pikkulenkkiä Ukkohallan maisemissa. Tänään on vähän harmittanut, että kesä loppui taas lyhyeen, koska täällä pohjosessa on itikoiden lisäksi ihan kunnon sadetta. Olenkin aamupäivän odotellut sopivaa hetkeä, jolloin viitsisin lähteä lenkille. Kohta se koittaa, joten hilirimpsis ja juoksemaan vaelluspoluille. 

Kesäterveisin, 

Minna

Scroll to Top