Jukola 2015

Loputon nastarien rapina, nauravat naamat, tutut sekä vieraat, punasinivalkoisten värien odotus, kiihdytys, huutava hengitys, kuivuva suu, muutama mutka, sumenevat aivot, viimeinen leima. Louna-Jukola oli todellista Jukola-class sarjaa!

Joukkueemme päätyi sijalle 35. Itse olin hieman yllättäenkin ankkuriosuuden nopein (Tulokset). Ilmeisesti äkillinen kesä pehmensi muidenkin jalat, sillä loppumatka oli kyllä piiiitkän tuntuinen 😉 

Cheerliidaamani Jukolatiimi loisti paitsi vihreissä asuissaan myös loistavalla asenteellaan ja uskomattoman hyvällä suorituksellaan. Loppusija 1059 oli ekakertalaisilta superhieno. Ylititte itsenne Krista Pärmäkoski, Oona Tolppanen, Esko Kyrö, Lassi Hurskainen, Kaj Kunnas, Supermies ja Aleksi Valavuori! Myös tiimin henkiset tukipylväät siivittivät matkaa. Kiitos Jaana Pelkonen, Kim Herold sekä Pekka Hyysalo. Erityisesti haluan vielä muistaa parhaita kannustajiamme ja tiimille supervoimia antaneita Venlaa sekä Leoa. Teidän vuoksi tiimimme jaksoi positiivisella taistelutahdolla läpi kallioiden, soiden ja tiheiköiden. 

Vielä suurempi ja hienompi oli hyväntekeväisyyspottimme tulos. Jukolatiimi keräsi Vau ry:n Junior Games tapahtumalle seuraavien kahden vuoden budjetin, 20 000 euroa! Kiitos Jukolatiimin tukijoille sekä ydinjoukolle: Annamaria Väli-Klemelälle, Hilla Lamminpäälle, Valtteri Virtaselle ja Sporzz-valmentajille! Tämä oli erittäin antoisa projekti <3 

Kahden päivän päästä suuntaan itse kompassini kohti Skotlantia ja MM-leiriä. Seuraava kuukausi menee siis tiukasti sorvin ääressä!

Ilolla, voimalla ja hellyydellä,

Minna

 

Scroll to Top