Ruottin liigaa

Tänne sitä päädyttiin kuitenkin, länsinaapuriin maistelemaan maastoja ja kisaamaan. Vieläkin on ollut vähän hapokkaan väsyä meno ja oon ottanut melkosen kevyesti. Eilen kävin Strömstadissa ihailemassa luonnon pikkujuttuja ja hakemassa hyvää buugieta idyllisen keväisistä rantamaisemista. Tänään käytiin vähän mallailemassa Åmålissa metsää paikoilleen, koska huomenna lävähtää naaman eteen melkosen pitkä rata. Ruotsin liiga starttaa siis huomenna ja gps-seurantaa sekä muuta dataa tullee tänne päin. Uskotaan, että maitohappoinen olotila on muuttunut kahdessa päivässä kauhiaksi kuluksi. Ylihuomenna olis vielä keskaria tarjolla. Toivottavasti ei tartte näyttää sitä keskaria kisojen jälkeen, vaikka tähän Ruotsin takahikiään, Åmååliin, liitetäänkin usein Fucking etuliite 😉

Med vänliga hälsningar, 

Minna

 

Scroll to Top