Jukolatiimi

Tänään julkaistiin loistava, hyvää tekevä starbatiimi, Jukolatiimi,  ensi vuoden Jukolaan Paimioon. Rohkeana metsien haasteisiin vastaa Krista Pärmäkoski (Onnea MM-pronssista tänään:), Kaj Kunnas, Oona Tolppanen, Aleksi Valavuori, Jaana Pelkonen ja Lassi Hurskainen. Seitsemättä juoksijaa etsitään äänestyksenne perusteella: Tsekkaa juttu Ylen sivuilta. Samalla Jukolatiimin cheerleaderinä haastan yhteistyökumppanini tekemään hyvää. Tiimin hyväntekeväisyyskohde on VAU ry ja heidän Junior Games tapahtumansa. Ihan jokaiselle liikunta ja urheilu ei ole itsestäänselvyys! 

Kohti kesää siis ja kestävyysvajetta parantamaan (siis urheilumielessä ainakin;)

minna

PS: Liityin samassa rytäkässä twitteriin, että pääsen some-estoistani ja voin jakaa ilosanomia myös tiimimme menosta sitä kautta:)

Scroll to Top