Bäk tu pisnes

Viimesen viikon aikana on ollut niin paljon hulinaa ja huisketta, että ompas mahtavaa palata takasin arkiseen aherrukseen ja saada jopa lepäillä reenien välissä. Viime viikonlopun Apulanta-keikat oli niiiiiin mielettömät, että on vielä pakko vähän hehkuttaa. Tsekatkaa vaikka täältä, miten hyvä meininki oli ja oman kullan rumpusoolohan alkaa kolmen minuutin kohdalta ja kestää siitä loppuun asti 🙂

Apulantabändäri ekana päivänä/ Apulanta hangaround 1st dayApulanta bändäri ja VIP-Vilma/ Vip-Vilma rocking with Apulanta

 

Eilen oltiin sitten vielä edustamassa urheilugaalassa, missä ite olin tällä kertaa enemmänkin taas esiintyvän taiteilijan aveccina kuin omien meriittien perusteella. Viime vuodeltahan ei sellasia tullut. Ens vuonna onneksi tulee, sellainen on meno;) Puvun hain taas Voglialta ja leikittelin vähän 50-luvun henkeen. 

Urheilugaala/sports gala

Muutama haastiskin on tullut välissä annettua ja sopparikin neuvoteltu. Betolan kanssa paiskattiin kättä päälle viime viikolla ja eilen ennen gaalaa hain uusia leluja Garminilta, tänään pääsin jo aamulenkillä testaamaan aktiivisuurannekkeen toimintaa:) Pikkuhiljaa olis tarkotus jättää kaikki muu vähemmälle ja ruveta tosiaan tekemään ihan vaan perusduunia. Leirille lähden myöskin ihan kohta, toivottavasti, spontaanisti äkkilähdöllä sinne, missä aurinko paistaa ja löytyy kivoja polkuja tallattavaksi. Siihen asti vetelen iloisesti lumihangessa hiihtäen tai juosten.

Leluja eri väreissä/ toys in different colours

 

 

Scroll to Top