Sprinttiä TV1 klo: 17.00

Televiitsio tarjoaa tänään sprinttimaailmancupitusta ja suomalaista katumaisemaa ylimääräisillä aidoilla maustettuna Imatralta. Aamulla juostiin jo karsinta ja olin taas omaksi yllätykseksi melkosen hyvä, vaikka kyseessä olikin tälle vuodelle eka rintti ja rata sokkeloineen melko haastava. Kolmanneksi vikana pääsen lähtemään Imatran keskustan maisemiin ja kellohan lyö silloin siis 17.38. Kakstoista minuuttia kovaa touhua luvassa ja kinkkisen nopeita päätöksiä erityisesti. Googleautolla pääsee toki kaahailemaan kaupunkiin etukäteen, mutta koskaan ei tiedä, mitä ylimääräisiä esteitä sinne laitellaan. Muutenhan ulkonaliikkumiskielto on päällä kaikille suunnistajile eli tutustumaan ei livenä pääse kuin vasta h-hetkellä. Sitä ennen lepuutusta huoneessa, pientä evästelyä ja nörtteilyä. Mielenkiintoista nähdä, miten jaksaa ja pystyy toisen kovan startin tänään kiskomaan. Kovvoo hommoo;)

Kisatiedot täältä gepseineen ja väliaikoineen: http://www.worldcupimatra2014.com

Minna, metsäjyräsprintteri

 

 

Scroll to Top