Rakkaat Päiväkirjat

Harjoittelemaan opetellaan jo pienenä. Mä pidin harkkapäivyriä ensin vain hiihtokilsoista. Kesällä sitten tehtiin mitä tehtiin ja harvoin oltiin paikallamme. Ekan kerran muistan lähteneeni oikealle, itsenäiselle juoksulenkille joskus 10-vuotiaana 2,5 kilsan pururadalle. Ajan myötä harkkapäivyrit on vaihdellut viereisen kaltaisista suunnistajien treenipäivyreistä, yliopistokalentereihin ja hienoihin tietokoneohjelmiin. Edelleen merkkaisin mieluiten kaikki hommat omaan paperikalenteriin, mutta viimeisen vuoden olen vääntänyt lähinnä wordille, koska sitä dataa on helpompi lähetellä eteenpäin kuin kalenteria. Paperikalenterissa vaan olis enemmän henkeä, muuta elon tietoa ja suuria tarinoita. Ehkäpä palaan vielä vanhaan joku päivä…Mulle hpk:kin on nimittäin enemmän taidetta kuin tiedettä ja tärkeempää on se, että tekee kuin, että kirjoittaa tekemänsä:)

Alla siis pätkiä kalentereistani vuosilta 1991, 1998, 2005 ja 2014. Koulu ja muu elämä piti mut vielä määrällisesti melko vähän harjoittelevana ylioppilaslakkiin saakka, jonka jälkeen koitti yliopistollinen vapaus ja kauhea draivi. 2005 olin vaihto-opiskelijana Tukholmassa ja siitäkin nappasin otoksen ekalta viikolta.

Hiihtopäiväkirja vuosimallia -91

Harkkapäivyri -98

hpk 2005

hpk nyt 23.4.2014

Huomenna sitten taas vähän vähemmän juoksupätkää, vaikka akilles onkin melkein onnellinen.

Nauru Minna

 

Scroll to Top