Loppukesää kuvina

Syksy painaa väistämättä päälle, mutta tässä alla vielä muutamia kuvia isukin synttäreiltä sekä tietysti Maailmankisojen tunnelmista Kolumbiasta. Vieläkin on epävarmaa, osallistunko mihinkään vai joihinkin kisoihin tänä syksynä, mutta yritän nyt edes vähän käydä liikkumassa, ettei syksyn reenikauden aloittelu ole ihan hirveän huonoa. Mutta jos tässä nyt into kiihtyy, niin saattaa olla, että mut nähdään jossain kisoissa kuitenkin. Jos ei kiihdy, niin tänä vuonna en aio pakottaa itseäni mihinkään. Illalla aion kuitenkin kirmata isukin pitämät iltarastit Asikkalassa, vaikka Sade ropiseekin, niin että pilipilipom.

Kuulumisiin joskus.

minna 

Iskä 60v/ Father 60 years

Papan juhlaväkeä viilentymässä/Party people cooling down

World Games sprint modelHotellimme /Our hotel

Vaellusreitillä riitti väkeä/ Hiking route was popularJeesuspatsaalla/Jesus-statue

Voitto Maailmankisojen keskarilta/ Winner of the WG middleValmentajakin tuulettaa/coach is happy too

Shoppailemassa/shoppingToisenlainen puu/ other kind of tree

Juoksuttajajänis/ Keeping the speed for MariaLoppusambailut/Final sambas

 

Scroll to Top