Ei läht.

…lukee mun perässä tänään tuloslistassa. Vaikka kävin eilen jo mallisuunnistelemassa, niin päätös siitä, että keskimatkan maailman cup jää tänään väliin oli ihan pakko tehä. Jos matka olis ollu joku muu, oisin tehnyt sen ihan varmasti, mutta tosi haastava viidakkobiitsikeskari olis kyllä maistunut.

Mutta, kun yskii pään irti öisin ja muutenkin on vielä tuoreessa muistissa viime vuoden vaikeudet, niin tässä sitä nyt möllötetään. Onneks ostin eilen nettitikun, että voin ees nörtteillä. Tosin aion mennä jonkun kevyen lenkkuran lähimetsissä ja biitseillä täällä Foxton beachillä, missä asustellaan vielä pari päivää. Ihanaa päästä ees lenkille:)

Huomenna olis sitten sprintin karsinta ja ylihuomenna finaali. Saas nähdä, oonko jo silloin viivalla. Tänään seurantaa voi harrastella muuten näillä sivuilla: http://www.oceania2013.co.nz/ (results-osiosta löytyy myös livetuloksia)

Minna, Foxton beach, NZ

 

Scroll to Top