Lepopäivä

Tänään on vuoden virallinen lepopäivä. Eilen oli vika NORTin ja maailmancupin kisa Vuokatinvaaran rinteillä ja periaatteessa kausi alkaa olla nyt paketoitu ja rusetoitu. Eilisessa kisassa oli fyysisesti karmivan tahmasen viikon jälkeen ekaa kertaa ihan hyvää menoa ja lippukin halkes melkein loppuun asti napsakasti. Kivaa oli testailla ens vuoden MM-kisamaastojen sammaltyyppiä.

Vaikka eilen oli kansainvälisen rastinmetsästyksen suhteen vika skaba, niin käytännössä on tietty vielä ässämkeskari ja -viesti ens viikonloppuna. Muuten aivot on jo kyllä jätetty narikkaan. Kaapin pohjalle keräänty taas kaikenlaista metallia, pystiä ja mitalia massun täydeltä, joten tämä yhden päivän loma on tosiaankin ansaittu. Niin, siis huomennahan alkaa sitten virallinen valistautuminen Vuokatin MM-kisoihin. No joo, eihän se sitä tarkota, että huomenna alkaa reenikausi, mutta kun täällä Vuokatissa ollaan, niin pitää sitä nyt vähän hakea itseluottamusta ja maastotunetemusta talvipäivien varaksi. Onneks kotimaan kamaralla on se pankki aina AAA-luokitusta muutenkin.

Niin nyt siis muutama päivä suunnistelusettiä täällä. Sitten pari päivää rentoiluä ja röhnötystä kotisohvalla ennen SM-kisoja. Sitten voikin pikku hiljaa katella suunnitelmia ens vuoden reenien suhteen. Päätähtäin on pysyä terveenä ja vammattomana ja sen kun saa tehtyä, niin reenitkin varmaan sujuu kuin mun tanssi, silleen perinteisesti ei niin tyylikkässti, mutta kauheella vauhdilla;)

Kiitos taas kannustuksista ja vedetään naama aurinkoisena kohti syksyn seikkailuja.

Kauppi hiljenee (kerrankin).

Scroll to Top