Viimeiseen hengenvetoon

Huomenna viestissä nostetaan taas Suomen liput ylös ja rokataan toivottavasti niin naisissa kuin miehissä mitalille. Meillä tytsillähän on puolustettavana kulta, joten muuta ei voi tavoitellakaan. Aloittaja on nyt Niemen Venla, kakkosella jo tutusti Rantasen Merja ja sitten mä kipitän ankkuriosuuden, minkä koivistani kerkeän ja kartanluvulta pystyn, ihan viimeiseen hengenvetoon asti täysiä. Hienot on ollut kisat ja eilinen pitkä matkakin jätti hymyn huulille, vaikkei ihan samaa kestovirnettä ihan kuin keskarin jälkeen;) Myöhemmin yritän jaksaa sepustella oikein juttujakin kisasuorituksista, mutta nyt en jaksa enkä kerkeä.

Alla koko poppoo Genevejärven rannalla rivissä(vasemmalta):Taivainen, Tervo, Airila, Ikonen, Portin, Huovila, Rantanen, Kauppi, Niemi, Kinni, Teini, Haajanen. 

Scroll to Top