Näkökulmia

Hain aamulenkillä loput rastit metästä eilisten iltarastien jäljiltä. Mukavasti oli väkeä meidän mittakaavassa ( n. 60 suunnistajaa) ja kelikin hyväili. Mulla on tässä ollut pari päivää kevyempää reeniä ohjelmassa ja vaikka ratojen suunnittelu ja rastilippujen raahaus onkin kuntoiluttanut mukavasti, niin silti tuntuu olo palautuneelta.

Iltarastien pitäminen onkin hyvää vaihtelua näkökulmaan. Sitä muistaa taas, kuinka paljon hommaa meidän suunnistustapahtumien järjestelyssä on, kun hoitaa hommia ratasuunnittelusta tulospalveluun. Joskus tuntuu niin hölmöltä, kun naristaan pikkujutuista. Ja on se ihan mukavaa hommaakin. Saa kevyttä lenkkiä ja samalla tekee edes kerran vuodessa vähän talkootyötä seuralle.

Nyt kun on kevät, tekee mieli hirveästi potkia ihmisiä ylös, ulos ja lenkille. Suunnistuksesta kiinnostuneille suosittelen katsomaan äkkiä täältä valtakunnallisesta kuntorastikalenterista itelleen sopivaa menoa. Vauhti, vaatetus ja viilis kun saa olla just sellanen kuin ite haluaa, noh ehkä korkkarit kannattaa jättää kotiin

Niin ja näkökulmista puheenollen, täältä Fazerin F-lehden sivuilta voitte kurkata pientä videon pätkää mun näkökulmista…

Viikonloppuna sitten hurjastelemaan kisoihin Sipooseen melkein 3000(!) muun suunnistajan kanssa ja sunnuntaina Turtolaan Puman Likkojen Lenkki -kampanjahommiin!

M

 

 

 

 

Scroll to Top