WROOOM, Kausi käynnissä!

Kisakausi tuli avattua kotimaassakin ja taas on naamarilla mairea hymy. Silja-Rastit meni nimittäin tosi hyvin, yhtään rehellistä pummia ei tullut, mutta olishan sitä suoritusta jonkun verran voinut parannella. Alkumatka menikin vähän lämmitellessä jalkoja toimiviksi, kun oli niin pirun kylmä keli. Mutta sikahyvin mä vedin tai ainakin possuhyvin, kurkkaa vaikka Reittihärvelistä!

Viimesen kuukauden aikana on tullutkin treenattua paljon ja suunnistusta ehkä enemmän kuin ikinä. Saattaa pikkusen haiskahtaa siltä, että olisin yrittänyt kuroa toisten selkää liiankin lujaa kiinni ja ehkä se hiukkasen niin onkin, mutta oon kyllä ollut siinä mielessä fiksu, että hiljaset treenit oon vetäny niin hiljaa, että itteäkin hävettää.

Nyt kuitenkin suunnistus kulkee, paitsi treeneissä. Tänäänkin vedeltiin suunnistuspätkiä täällä Lohjan Kisakalliossa, jossa vietetään muutama mehukas treenipäivä ja mua alko oma keskittymättömyys ottamaan aivolohkoon jo niin kuumasti, että päätin heittää homman kesken ennen kuin kompanssi lentää kaseikkoon. Samalla päätin, että iltapäivällä en suunnistamaan lähde, että huomisessa pitkässä reippaassa löytyis tatsi heti ja liput suoraan.

On muuten makee kelikin täällä. Keväänmerkkejäkin on tullu bongattua vaikka kuinka paljon: leskenlehtiä, sinivuokkoja, eka perhonen ja tietysti isoimpana tuo mollottava aurinko, joka myös lämmittää jo.

Huomisen jälkeen suuntaan Asikkalaan ja järkkään Raikkaan ekat iltarastit meidän takamettään. Sen enempää en ehkä sitten karttaan koske ennen ens viikonlopun Finnspringin pitkää matkaa Sipoossa, Jukolamaastojen lähialueella. Siellä sitten taas vedellään paremmin kuin reeneissä

kevätpörriäinen1sinivuokot1

Scroll to Top