Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Istun vielä olovaatteissa Asikkalassa. Lunta on tullut vähän maahan ja on vihdoin kaunista ja valoisaa. 94 vuotta sitten me suomalaiset saimme sen, minkä pohjalta olemme yhteiskuntamme rakentaneet. Kiitos veteraanien olemme vapaita, itsenäisiä ja erittäin etuoikeutettuja. Tänään pääsen juhlistamaan jälleen itsenäisyyttämme linnan juhliin. Viestijoukkueemme tyttöjen kanssa siirrämme treenivaatteet hetkeksi syrjään (Tosin minullahan ne ovat olleet syrjässä valitettavan kauan sairastelujen vuoksi) ja otamme ilolla kutsun vastaan. Saattaa kyllä olla, että kutsu olisi tullut tänä vuonna myös avopuolisolleni, sillä hänhän se on ainoan henkilökohtaisen mitalin tänä vuonna saanut 🙂

(Kuva Suunnistusliitto)

Itse olen niin onnekas, että olen saanut joka vuosi linnaan uniikin suomalaisen puvun, jonka tänäkin vuonna Voglian mahtava tehotiimi minulle taikoi. Idean teemaksi heitin Black Swan (Musta joutsen) -elokuvan sekä tietysti baletin. Ja Kosken Eija innostuikin siitä heti. Koska  linnan juhlat ovat erityinen paikka näyttää suomalaista käsityötä ja muotoilua, olen myös iloinen, kun hiekkalaatikkokaverini, suunnittelija Henna Takala halusi tehdä minulle juhliin laukun. Koruni ovat suomalais-italialaista designia Lorukorusta.

Tässä pari alkupalaa illan kokonaisuudestani. Ja kun Partasen Reija laittelee vielä naaman ja hiukset edustuskuntoon, niin varmasti olen tyytyväinen. Arvostan toki luonnollista kauneutta ja ihmisiä sellaisina kuin he ovat, mutta juhlan hetkellä tuntuu hienolta saada pukeutua ja näyttää juhlan arvoiselta.

Detaljeja

Erittäin tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille. OlkaamME ylpeitä suomalaisuudestamme!

xxx Musta Joutsen

 

 

 

Scroll to Top