Kiitoa ja kultaa

Viimeset viikot on menny kaahaillessa pitkin Suomea. On kuvattu vähän Nonamelle kuvia, käyty mökkeilemässä Saimaan rannalla ja samoilla reissuilla reenattu, sienestetty ja tehty kaikkea mahollista. Tänään juostiin sm-viestit (Gepsit löytyy)Vimpelissä ja mekin saatiin joukkue kasaan, vaikka meinas tiukkaa tehdä. Maaliinkin päästiin sijalla 27 ja tänne kotisohvalle näpyttelemään läppäriä. Ja eilen korkkasin tän vuoden kultakauden vihdoin keskimatkan sm-kisoista (Reittihärvelissä karsinnan ja finaalin reitit). Nyt on hyvät reenijaksot vedelty alle ja vähän pitää lepäillä ennen kuin ens viikonloppuna yritetään sitä henkilökohtasta kansainvälistä menestystäkin tälle kaudelle napsia. Muailmankupit odottaa.

Alla vähän saldoa kuvauksista ja mökkireissulta.

.Savitaipaleella

Nonameminna2011.2Nonameminna2011.1

Scroll to Top